Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă iniţial şi-a dat acordul să continue la CSU Suceava, Mihai Sandu va părăsi în această vară echipa antrenată de Răzvan Bernicu. Coordonatorul în vârstă de 22 de ani îşi va continua cariera la prim-divizionara HC Vaslui.
„Îmi doresc să continui să joc în Liga Naţională. Am primit o ofertă bună de la HC Vaslui şi sper să am ocazia să demonstrez ce pot. Mă despart cu greu de minunatul public sucevean, dar cred că este o oportunitate deosebită pe care nu o pot rata”, a mărturisit handbalistul sucevean.
Mihai Sandu este un produs al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, fiind campion naţional la juniori III în 2008. După o perioadă petrecută la Centrul Naţional de Excelenţă din Sighişoara, internaţionalul de tineret s-a întors acasă la începutul anului 2012. Mihai Sandu este al şaptelea jucător care părăseşte în această vară echipa locală de handbal, după Marocico, Tîrzioru, Popovici, Trifkovic, Davidovic şi Gavrilovic.
„Am discutat cu Mihai Sandu, iar ultima dată mi-a spus că s-a hotărât să plece pentru că vrea să joace în Liga Naţională. I-am zis să se gândească bine, să pună în balanţa variantele pe care le are şi eu zic că i-am făcut o ofertă bună. Este alegerea lui, trebuie să o respectăm şi să mergem mai departe”, a spus antrenorul Răzvan Bernicu.
Conducerea clubului sucevean a ofertat în această vară nu mai puţin de opt jucători, prioritare fiind posturile de inter dreapta şi pivot. Universitarii suceveni încearcă să obţină semnăturile acestora până la reunirea lotului, care va avea loc, cel mai probabil, pe 8 iulie. După demisia lui Petru Ghervan, în funcţia de antrenor principal a revenit Răzvan Bernicu. Acesta va fi ajutat pe banca tehnică de Andrei Spiridon şi Ioan Tcaciuc.

sursa foto: zerofoto.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava