Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava are reprezentare consistentă la naționala României de handbal masculin tineret. Nu mai puțin de nouă sportivi, din totalul de 20 convocați la selecționata de tineret a României pentru turneul din Egipt provin de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava.

Este vorba de portarul Dragoș Podovei, de jucătorii din linia de 9 metri Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu și Codrin Dascălu, de extremele Cătălin Zarițchi, Ștefan Armanu și Sorin Grigore, și de pivotul Florin Drăgoi-David. Acestora li se adaugă coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSU din Suceava, Vasile Boca, care activează la lotul de tineret al României ca antrenor secund, poziție pe care a ocupat-o în trecutul apropiat și la echipa națională de juniori.

„Acțiunea se va derula în intervalul 8-17 octombrie. Vom petrece patru zile la centrul de pregătire de la Izvorani, după care ne vom deplasa în Egipt, unde vom susține două meciuri amicale în compania reprezentativei similare a țării gazdă. Vor fi două teste utile, în condițiile în care Egiptul este o țară care s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani din punct de vedere handbalistic. Este practic prima acțiune a generației 2004-2005, care abia a trecut de la juniori la tineret, obiectivul nostru fiind acela de ajunge cât mai bine pregătiți în calificările pentru Europene, din vara viitoare”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava