Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai talentați tineri jucători ai echipei de handbal masculine CS Universitatea Suceava și-a exprimat și el dorința de a pleca la altă echipă. Florin Acatrinei, cel mai bun marcator al formației suceven și singurul jucător rămas în lot ce evoluează la naționala de seniori, este ofertat de cel puțin trei cluburi cu potențial din România.
Acatrinei se află încă sub contract cu CSU Suceava și încă nu poate să-și depună memoriu pentru a devein jucător liber de contract. Totuși, tânărul sportiv de doar 24 de ani, promovat în handbalul ”mare” de echipa Sucevei merită să fie apreciat pentru jocul său.
”Acatrinei este un jucător bun și ca dovadă este și în lotul național al României. Cel puțin trei cluburi se luptă pentru a-l achiziționa, dar cele mai mari șanse la au Dinamo și Pandurii Târgu Jiu.
Pentru noi nu se pune problema să-i punem ”bețe în roate” sportivului, că să analizăm cu luciditate dacă avem pisibilitatea să-l păstrăm în continuare și să-l recompensăm așa cum merită.Pe parcursul acestei săptămâni vom ști exact pe ce ne vom putea baza în perspective noului sezon competițional” a declarat directorul sportiv al CSU Suceava, profesorul Petru Ghervan.
Florin Acatrinei a discutat deja cu cei de la Pandurii Târgu Jiu, dar nu s-a decis în ce direcție să o ia.
„Am discutat cu cei de la Târgu Jiu, echipă de la care am primit o ofertă mult mai bună decât cea de la Suceava și am ajuns la un consens, dar pentru a pleca trebuie să se înțeleagă cluburile între ele, deoarece eu mai am un an de contract. Am luat această decizie în primul rând din cauza problemelor și a instabilității financiare cu care se confruntă echipa noastră, probleme ce durează de o bună perioadă de timp și nu par să se mai rezolve vreodată”, a declarat Florin Acatrinei.
Lotul Universității Suceava va pleca miercuri în cantonament la Vatra Dornei, dată până la care oficialii universitari speră ca situația financiară a echipei să fie una clară, deoarece dacă această incertitudine se prelungește, echipa ar putea ajunge să renunțe chiar la Liga Națională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava