Concert pascal
MOPAN Suceava

Secţia de handbal masculin a CSM Oradea a reuşit să-l transfere şi cu ajutorul antrenorul Sebastian Tudor, pe George Cântec pentru o perioadă de un an de zile. Abia revenit după o accidentare gravă, handbalistul care a evoluat pentru CSU Suceava s-a întors la echipa pentru care a mai jucat trei sezoane. De menţionat că George Cântec a fost selecţionat şi în naţionala României şi a jucat şi în Cupa Challenge.
Pentru bihoreni, acest transfer reprezintă o garanţie că CSM Oradea se va lupat pentru promovarea în Liga Naţională. În perioada 7-9 august CSM Oradea va participa la un turneu cu caracter de pregătire la Sebaş unde vor juca contra formaţiilor Extrem Baia Mare şi U Transilvania Cluj-Napoca.
Imediat după aceea în perioada 11-12 august bihorenii vor susţine o dublă cu caracter amical cu cei de la Steaua Bucureşti.
Aşadar, după ce i-a pierdut pe Şelaru, Chiruţ, Şoldănescu, Bursuc, Stănescu, Starikov, Ţuţu şi Smeu, CS Universitatea Suceava l-a cedat şi pe Georgică Cântec, jucător aflat în formă deosebită înainte de a se accidenta. Mai mult ca sigur că formaţia suceveană nu va mai beneficia nici de aportul lui Acatrinei şi Gavriloaia şi în aceste condiţii, fără 11 jucători, CSU se va “bate” cu “morile de vânt” în acest sezon al Ligii Naţionale. Acesta a fost probabil “cântecul de lebădă” al unei formaţii de vis.
Păcat că cea mai frumoasă şi mai competitivă echipă din istoria sportului sucevean a trecut pe altă “linie” după un timp destul de scurt. Echipa de handbal a Sucevei a creat însă un curent în handbalul românesc şi a demonstrat că are valoare.
Aşa cum s-a mai întâmplat de altfel pe aceste meleaguri, de stricat ceva este foarte uşor, însă de reparat va fi extrem de dificil. Probabil ne va creşte barba până la genunchi până vom mai avea o echipă de calibru în primul eşalon valoric al sportului românesc. Este adevărat că din urmă vin tineri cu potenţial, dar mai mult ca sigur că până vor ajunge să confirme, ei vor părăsi Suceava către alte locaţii în care sunt apreciaţi.
Şi revenind, în mod cert următoarele distracţii sportive, după ce probabil se va dărâma şi stadionul “Areni”, vor fi concursuri de “plutaşi” pe râul Suceava, cupa “cel mai bun culegător şi mâncător de ciuperci” sau renumitele “cafturi” bucovinene la bal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava