Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Daniel Stanciuc a debutat pentru echipa națională de handbal masculin a României în cadrul turneului din Spania, unde a jucat în toate cele trei partide disputate. Selecționata României a realizat un bilanț de două victorii și o înfrângere.

În primul meci România a fost surclasată de Spania, scor 42-29, însă apoi a câștigat meciurile cu Argentina, 31-26 și cu Bahrain, 27-24.

Handbalistul sucevean, care este mezinul echipei naționale a României la cei doar 18 ani ai săi, a evoluat curajos în toate cele trei întâlniri marcând cinci goluri, două cu Spania, unul cu Argentina și două cu Bahrain. De menționat faptul că ultimele două formații, învinse de România, sunt calificate la Campionatul Mondial.

Daniel Stanciuc este considerat de specialiști unul dintre marile talente ale handbalului românesc. Coordonatorul de joc legitimat la echipa Clubului Sportiv Universitar din Suceava, pentru care evoluează cu succes în Liga Zimbrilor, a fost, pe rând, căpitanul echipelor naționale de cadeți și juniori ale țării noastre, regăsindu-se în aceeași postură și la lotul național de tineret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava