Concert pascal
MOPAN Suceava

De curând, municipiul Baia Mare a găzduit o competiție dedicată echipelor alcătuite din foști handbaliști sub denumirea de Golden Boys MeraSport Cup din Baia Mare. La întreceri au participat unele dintre cele mai bune formații din România, în care s-au putut remarca foste glorii ale jocului la semicerc.

La prima ediție a turneului maramureșean a fost prezentă și HC Bucovina Club, grupare din care au făcut parte jucători de calibru ai Sucevei. La finalul turneului, echipa suceveană s-a situat pe un merituos loc trei, unul bun la prima participare.

Din echipa bucovineană au făcut parte sportivii Dan Grigoraș, Isidor Negrușeri, Gabi Marcu, Sofian Simion, Cristian Adomnicăi, Doru Alexa, Alex Crăciun, Sergiu Iftodi, Daniel Ionasciuc și Răzvan Bernicu. De menționat faptul că suceveanul Cristian Adomnicăi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

”A fost o primă experiență deosebită și ne-am bucurat de fiecare minut petrecut în sală. Începutul a fost bun și mulțumim partenerilor noștri And Flor, Industrial Pizza, SC Articaro, SC Nord Prestige SRL, Wood Project și Cristal of london pentru sprijinul acordat” a declarat team-managerul Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava