Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a fost așteptată de conducerea USV, aseară, la revenirea de la Campionatul European Universitar din Spania, unde a cucerit medalia de aur. Câștigătorii au fost întîmpinați în holul corpului A al instituției academice de rectorul Valentin Popa, prorectorii Mihai Dimian și Mircea A. Diaconu, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport Petru Ghervan, studenți și suporteri ai CSU.

Din lotul antrenat de Adrian Chiruț au făcut parte Cristian Tcaciuc, Octavian Andreica, Ovidiu Bădeliță, Cătălin Costea, Ștefan Adrian Tîrzioru, Gabriel Burlacu, Mihai Sandu, Iulian Daniel Alexa, Andrei Marius Olariu, Florin Bogdan Baican, Pavel Adrian Usturoi și Daniel Ionasciuc.

Echipa USV s-a impus în finala Campionatului European Universitar, cu scorul de 23-22, în fața formației Universității din Duisburg-Essen, Germania. La finalul competiției din Spania, suceveanul Cristian Tcaciuc a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Rectorul a promis că va propune Consiliului de Administraţie acordarea unei burse de 10.000 de euro echipei de handbal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava