Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de juniori III a participat la finele săptămânii trecute la al doilea  turneu organizat la Vaslui, turneu  contând pentru Campionatul Naţional, seria A. Evoluând fără inhibiţii, micii handbalişti suceveni au câştigat toate cele cinci partide disputate şi şi-au consolidat poziţia de lider în clasament.

Rezultate consemnate în turneul al II-lea al CN juniori III:

LPS Suceava – LPS Iaşi   27-18 (12-11)

LPS Suceava – LPS P Neamţ 20-9(13-4)

LPS Suceava – LPS Botoşani 24-14 (12-6)

LPS Suceava – LPS Vaslui 21-16 (11-6)

LPS Suceava – LPS Roman 21-17(11-12)

„Jocurile celui de-al doilea turneu au fost mai echilibrate decât în primul, echipele începând să se cunoască mai bine. Formaţia noastră a abordat toate partidele cu seriozitate reuşind să câştige toate jocurile.

Ţin să felicit jucătorii pentru dăruirea cu care au luptat, mai ales în ultimele două partide. Îi felicit pentru că au reuşit să se mobilizeze exemplar şi să facă faţă presiunii exercitate de publicul vasluian, de echipa gazdă LPS Vaslui, în teren, dar şi de presiunea creată de arbitrii partidei, reuşind o victorie care nu poate fi pusă la îndoială.

De asemenea îi felicit pentru că au avut tăria să revină în jocul cu LPS Roman atunci când nimeni nu mai credea. După ce am condus confortabil la 5-6 goluri în debutul partidei, o scădere inexplicabilă a făcut ca la pauza jocului sa fim conduşi, iar la începutul reprizei a II-a diferenţa să se majoreze la trei goluri. A urmat o mobilizare exemplară, cu o apărare fermă, astfel că în ultimele 10 minute nu am mai primit nici un gol, reuşind să înscriem de 5 ori, adjudecându-ne în final victoria.

Urmează o nouă etapă de pregătire pentru a putea aborda următorul turneu ce se va desfăşura la Suceava în luna decembrie, cu obiectivul de a ne consolida poziţia de lider în seria A a Campionatului Naţional de juniori III” a declarat profesorul Petru Brânduşe.

Din lotul echipei LPS Suceava  pentru anul competiţional 2012-2013 fac parte jucătorii: Eduard Duman, Florin Mihăescu, Lucian Bivol, Robert Spac – portari, Bogdan Plugariu, Andi Tofănel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirilă, Robert Alupoaie, Alexandru Cocoş, Răzvan Baciu, Cătălin Antoneac, Sebastian Căldăruş, Claudiu Prodan, Ionuţ Curcă – jucători de câmp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava