Concert pascal
MOPAN Suceava

Începutul anului 2016 aduce vești bune pentru pasionații de shopping, pentru că Iulius Mall Suceava le urează „Happy New Sales”! Magazinele brandurilor îndrăgite se întrec în promoții atractive la ţinute fashion, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi multe alte articole, care ajung până la 70%.

La Iulius Mall s-a dat startul celui mai așteptat sezon de shopping, când piesele vestimentare mult dorite sunt la prețuri ispititoare. Promoții de până la 70% propune magazinul Terranova, iar de până la 60%, Be You. O garderobă în tendințe, la prețuri înjumătățite, se poate alege de la C&A, Motivi, Pimkie, Bigotti, Dovani, Sofiaman, Motor, Junker, Ely Alindor și Valerio Studio. Discounturi de până la 30% sunt la Janice și Jaquisse. Pentru cei care adoptă un stil dinamic, Intersport a tăiat până la 50% din prețuri, iar Adidas are promoții de până la 30%. Clienții vor descoperi oferte și la H&M, dar şi la multe alte branduri din Iulius Mall.

Sucevenii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 70% la Salamander și de până la 50% la CCC, Deichmann și Medea. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite sunt cu până la 70% mai ieftine. De oferte speciale se vor bucura și clienții celorlalte magazine de profil.

Pasionații de bijuterii și accesorii au un motiv în plus să meargă la cumpărături în Iulius Mall Suceava. Atlantis Gold a pregătit promoții de până la 30%, în timp ce Perla Neagră și Tres Jolie au discounturi de până la 20%.

De prețuri mai avantajoase cu până la 50% la parfumuri și cosmetice se pot bucura cei care merg la cumpărături la Sephora și Pro Beauty Shop. Mondo Kosmetik propune discounturi de până la 25%, Organic Store de până la 20%, iar Farmona de până la 10%.

Iubitorii de lectură vor găsi oferte pe rafturile Cărtureşti, în timp ce clienţii dornici să îşi decoreze casa pot opta pentru promoţii la magazinele Your Home … Your Style, Deco Center și Nu Mă Uita Decor, de până la 50%, sau la Top Shop, de până la 70%.

Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava