• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Victoria Beckham își trimite fetița să ia lecții de dans. Fosta cântăreață, 38, este de părere că dansul ar fi ocupația perfectă pentru fetița sa energică, Harper, care are 15 luni și spune că abia așteaptă să-i vadă mișcările învățate de la profesioniști. ”Victoria și David și-au pus copii să-și găsească câte un hobby de la vârste foarte fragede. Băieții joacă fotbal încă de pe vremea când abia mergeau, așa că nu este nicio surpriză cî Harper va lua lecții de dans. În plus, Victoria crede că fetița ei va fi foarte drăgălașă în costumațiile pe care le va purta la petrecerile organizate de școală la finalul semestrului.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava