Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Harry Styles ar putea apărea în ‚Keeping Up with the Kardashians’, Kanye West, iubitul lui Kim Kardashian, rugându-l pe acesta să se mai gândească la asta, după ce starul One Direction i-a spus iubitei sale, Kendall Jenner că nu este deloc interesat să apară în reality show-ul familiei ei, informează showbizspy.com.

”Kris Jenner a văzut mereu relațiile copiilor ei ca o posibilă afacere, așa că îl vrea pe Harry în show. I-a tot spus lui Kendall să vorbească cu el, explicându-i că asta ar fi o oportunitate extraordinară pentru el.”, a dezvăluit o sursă a propiată familiei.

”Kris l-a dat exemplu pe Kanye, care, la fel, a ezitat la început să facă asta, lucru care l-a influențat pe Harry. Acum, Harry se gândește să apară, dar foarte puțin, poate doar într-un episod sau chiar într-un trailer. […] Harry a înțeles ce înseamnă să ai o relație publică, dar o adoră pe Kendall și știe că asta vine la pachet cu show-ul. Kris este una dintre cele mai bune negociatoare. Mereu obține ceea ce vrea.”, a mai spus aceeași sursă.

 

Harry Styles ar putea apărea în ‚Keeping Up with the Kardasians’, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava