MOPAN Suceava

Culmile succesului pot fi periculoase dacă sunt atinse la o vârstă fragedă, iar persoana ajunsă în vizorul fotografilor este una sensibilă şi uşor de influenţat. Recent, fostul membru al formaţiei One Direction, care a fost iubită de mii de adolescente din întreaga lume, Harry Styles a acceptat să pozeze pentru coperta revistei Rolling Stones şi a oferit un interviu sincer despre ce înseamnă, cu adevărat, viaţa de star internaţional. Consumul de droguri, nopţile îmbibate în alcool şi un orar de somn dezordonat sunt caracteristice vedetelor care au cântat pe marile scene ale lumii, iar Harry nu face excepţie, notează click.ro.

Harry Styles a acceptat invitaţia celor de la Rolling Stones şi a vorbit despre consumul de substanţe interzise. Aflat în studioul său alături de editorul revistei, Harry a dezvăluit că obişnuieşte să consume ciuperci halucinogene atunci când doreşte să compună, lucru care îl ajută la generarea unori idei noi, inedite. Britanicul a povestit că amestecă ciupercile halucinogene cu ciocolata uneori. „Obişnuiam să luam ciuperci aici. Ne întindeam pe iarbă şi ascultam melodiile lui Paul McCartney în lumina soarelui, cu volumul dat la maxim. Mă aflam chiar în încăperea asta atunci când, fiind sub influenţa ciupercilor, mi-am muşcat puternic limba. Am început să cânt, deşi sângele se revărsa din gura mea. Atât de multe amintiri păstrează locul ăsta”, au fost cuvintele sale, potrivit thesun.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/harry-styles-despre-experienta-socanta-cu-ciupercile-halucinogene-aveam-sange

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava