MOPAN Suceava

Harry Styles este în plin proces de reevaluare a priorităților, acum că este mai ‘bătrân’ și a realizat că unele lucruri nu îl fac „atât de fericit” precum a crezut.

Starul de 26 de ani, care a devenit celebru ca membru al trupei One Direction, a spus, potrivit contactmusic.com: „Sunt foarte bătrân acum! Cred că am început să reevaluez ce este important pentru mine. Și cred că asta se întâmplă în diferite momente din viață. Nu cred că va fi ultima dată când voi face asta. Dar cred că sunt momente de acest gen… cred că se întâmplă oricărui om atunci când își dă seama că își dorește altceva. Îți spui: ‘Oh, asta nu m-a făcut atât de fericit cum am crezut eu!’”

Interpretul hit-ului ‘Adore You’ încearcă să găsească „o balanță” între lucrurile ce îi aduc fericire, în loc să încerce „să își dea seama ce ar trebui să facă”. „Apoi, începi să cauți lucruri noi, dar cred că eu încerc mai mult să găsesc o balanță și să descopăr ce mă face fericit, în loc să lucrez la a-mi da seama ce ar trebui să fac. Așadar, asta mi se pare minunat.”, a mai spus Harry Styles, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava