Concert pascal
MOPAN Suceava

Harry Styles, unul dintre componenții trupei One Direction, ia lecții de balet pentru a deprinde mișcările de dans ale idolului său, Sir Mick Jagger, potrivit contactmusic.com. Deasemenea, Harry a discutat și cu antrenorul personal și fizioterapeutul lui Jagger, Torje Eike, în vederea adoptării unui regim fitness precum cel al celebrului muzician.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: ”Harry își dorește să aibă o carieră care să depășească granițele timpului, precum cea a lui Mick și pentru a avea asta, este conștient că fitness-ul, un mod de viață sănătos și o condiție fizică de invidiat alcătuiesc cheia. A vorbit cu Torje despre rutina intensă a lui Jagger: mult kick-boxing, alergat și cel mai important, balet. Dansul este călcâiul lui Ahile pentru Harry. El nu se pricepe deloc la asta și nici colegii săi de trupă – chiar coregraful lor declarând, la un moment dat, că ei nu ar trebui să danseze pe scenă.”

Din moment de Harry și colegii săi din One Direction – Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Liam Payne – au fost destul de des la sala de sport în timpul turneului lor ‘Take Me Home’, starul de 19 ani speră ca noul lui hobby să îl ajute să devină mai ‘graţios’ pe scenă. Ramzy Khachik a spus, potrivit ContactMusic: ”Nimeni nu lucrează mai mult decât balerinii. Acest dans înseamnă grație, forță și putere. Harry observă cât de suplu este Mick, cât este de flexibil.”

Harry Styles vrea să învețe să se miște ca Sir Mick Jagger, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava