Începând de astăzi, în toate cele 1.947 de scări de bloc din municipiul Suceava se desfășoară acțiuni de dezinfecție, a anunat viceprimarul Lucian Harșovschi.

”Pentru a fi mai eficienți, am împărțit orașul în patru zone, în care se vor desfășura cu regularitate lucrările de dezinfecție, de către firme specializate. Reprezentanții asociațiilor de proprietari au obligația de a valida printr-un proces verbal de constatare realizarea acestor acțiuni. Mai mult, după cum bine știți deja, în Suceava se desfășoară periodic, prin operatorul de salubrizare, acțiuni de igienizare și dezinfectare a întregului oraș, mult mai intense acum, când situația o impune. Doar stând acasă aceste acțiuni vor avea eficiență maximă pentru a eradica Covid-19!”, a spus Harșovschi.

El a precizat că municipalitatea caută să achiziționeze dispozitive cu soluții dezinfectante pentru toate intrările blocurilor de locuințe. ”Sperăm să le găsim cât de curând, având în vedere cererea mare la nivel național”, a  spus Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava