Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, amintește numerele de telefon unde pot fi sesizate non-stop problemele provocate de ninsori în traficul rutier și pietonal. Acestea sunt: 0731-996856 – Dispeceratul firmei de salubritate „Diasil Service” și 0230-212696 – Primăria Suceava. Viceprimarul a menționat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, până la ora 04.00 pe străzi s-a acționat cu 5 utilaje, iar apoi cu 9 utilaje pentru străzi și 5 utilaje pentru trotuare și străzi înguste. Începând de astă-noapte și până la ora 04.00, s-a acționat cu 5 utilaje mari. Apoi, au ieșit încă 11 utilaje pentru străzi și 5 utilaje pentru trotuare.

Lucian Harșovschi a menționat următoarele: „întotdeauna se va interveni mai întâi pe arterele principale și apoi pe cele secundare și adiacente, atunci când ninge abundent, oricât de multe utilaje ar acționa, acestea nu au eficiență maximă, trotuarele adiacente spațiilor comerciale trebuie deszăpezite de agenții economici, iar asociațiile de proprietari au obligativitatea de a curăța țurțurii de gheață de la nivelul superior al blocurilor”. Lucian Harșovschi a adăugat: „Deszăpezirile se fac și în funcție de buget, motiv pentru care, întotdeauna vom încerca să obținem un echilibru între eficiență și costurile primăriei”.

Harșovschi amintește că la deszăpezire întotdeauna se va interveni mai întâi pe arterele principale și apoi pe cele secundare și adiacente, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava