Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că începând de astăzi intră în vigoare obligativitatea colectării selective a deșeurilor în municipiul reședință de județ. Lucian Harșovschi a precizat că tot de astăzi sucevenii vor fi informați cum să facă această colectare selectivă. „Un proiect ambițios, demarat de mine, cu ajutorul colegilor mei, se pune în practică. Astăzi demarează noul contract pentru colectarea deșeurilor municipale. Sunt multe schimbări referitoare la deșeuri care vor apărea în Suceava începând de astăzi iar printre cele mai importante se numără obligativitatea “Colectării Selective a Deșeurilor”.


Începând de astăzi toți sucevenii, printr-o campanie de informare de anvergură, vor fi îndrumați cum să facă colectarea selectivă”, a spus viceprimarul Sucevei. El a precizat că în toate scările de bloc din Suceava, cu acceptul asociațiilor de proprietari, vor fi lipite autocolante A3 cu toate informațiile necesare. De asemenea, 35.000 de plicuri vor fi puse în cutiile poștale ale sucevenilor, acestea conținând o scrisoare și un ghid privind colectarea selectivă.


„Este simplu: tomberonul galben, pentru deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, etc) iar tomberonul negru, pentru deșeuri menajere (resturi de produse alimentare). Va fi o perioadă în care fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze importanța colectării selective. După finalizarea campaniei, sperăm să obținem un grad de colectare mare și măsuri coercitive cât mai puține”, a declarat Lucian Harșovschi. El a adăugat că mașinile de gunoi sunt deja inscripționate special și a dat asigurări că acestea vor ridica separat deșeurile reciclabile, după perioada de tranziție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava