MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că de luni, 16 martie 2020, vor începe lucrările de refacere totală a str. Mărășești, între sensul giratoriu de la Catedrală și str. Mihail Kogălniceanu. Lucian Harșovschi a spus că pe toată perioada lucrărilor, pe această porțiune se va circula pe sens unic spre Lidl, iar sensul invers va fi pe str. Grigore Ureche.
Harșovschi a adăugat că în continuarea str. Mărășești se va reabilita și str. Mihail Kogălniceanu, unde circulația de la sensul giratoriu va fi redirecționată înspre serpentine folosind traseul str. Zamca – str. I.G. Sbiera – str. Ion Creangă – str. Petru Rareș.


Strada Mărășești va fi reabilitată pe o lungime de 620 m și o lățime de 7 m, urmând să fie turnat covor asfaltic nou cu două straturi, uzură și binder. De asemenea se vor reabilita trotuarele pe ambele părți ale străzii, de 1,5 m lățime. Lucian Harșovschi a mai spus că va fi amenajată și o parcare cu 37 de locuri pe partea căminului Colegiului Național “Mihai Eminescu”.
În ceea ce privește str. Mihail Kogălniceanu, aceasta va fi reabilitată pe o lungime de 220 m și o lățime de șapte metri, precum și trotuarele de pe ambele părți. Și pe această stradă se va turna un covor asfaltic cu două straturi. „Îndemn toți participanții la trafic să fie atenți la noile semne de circulație pe toată perioada desfășurării lucrărilor”, a mai spus Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava