Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că lucrările de reabilitare a mai multor străzi din municipiu sunt în plină desfășurare. Lucian Harșovschi a arătat că în cartierul Obcini se lucrează în ritm susținut pe str. Măgurei, în timp ce lucrările de asfaltare de pe str. Viitorului se apropie de final. „Nu pot să spun același lucru despre zona centrală, unde, pentru a impulsiona lucrările de pe străzile Meseriașilor și Plăieșilor s-a decis să fie înlocuit constructorul și să fie adusă forță de muncă suplimentară”, a declarat Lucian Harșovschi.

El a adăugat că în momentul de față se mai lucrează pe str. Zorilor în George Enescu, pe str. Grigore Ureche, str. Stejarului, str. Ion Neculce, str. Vișinilor în Zamca, pe străzile Anastase Crimca și T. Ștefaneli în zona centrală și pe str. Tineretului, str. Grigore Antipa, str. Iacob Zadik și str. Putna în cartierul Burdujeni.
„Foarte important este faptul că echipele rămân în toate cartierele și vor începe alte străzi, odată ce se vor finaliza cele începute”, a mai spus viceprimarul Sucevei. El a făcut un apel către suceveni să să respecte restricțiile de circulație dispuse în zona lucrărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava