• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

”A venit și ziua când se poate semna noul contract pentru salubrizarea menajeră”, a anunțat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi pe pagina sa de socializare. El a arătat că în noul contract sunt prevăzute următoarele: instalarea unui număr de 200 de puncte de colectare îngropate sau semi îngropate, realizarea de două locuri de joacă în fiecare an, pe durata celor 12 ani a contractului, montarea a 1000 de coșuri de gunoi stradale, distribuirea unui număr de 12.000 de pubele la casele din oraș pentru deșeuri umede și uscate, precum și alte reglementări, pentru a pune accent pe colectarea selectivă.
”Timp de 60 de zile operatorul are termen de mobilizare iar după această dată îi revine sarcina fermă de a repara toate punctele de colectare, de a le dezinfecta, de a aduce tomberoane noi și de a mări frecvența de colectare a gunoiului. Ulterior, vom preda amplasamente și vom începe instalarea punctelor îngropate”, a mai spus Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava