Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Suceevei Lucian Harșovschi anunță că începând de luni, 15 martie, se va deschide un nou centru de vaccinare în municipiul reședință de județ.  După cel de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” (vaccin AstraZeneca) și cel de la Școala Gimnazială “Miron Costin“ (vaccin Pfizer), se va operaționaliza și centrul de vaccinare de la Iulius Mall Suceava, unde se va folosi vaccinul Moderna.

”Vaccinul este diferit la cele trei centre, vă puteți programa în funcție de tipul de vaccin dorit și, bineînțeles, în funcție de numărul dozelor disponibile.

Vaccinarea se face doar pe bază de programare, accesând linkul: https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/. Deja se pot face programări pentru centrul de la Iulius Mall”, a spus Harșvoschi.

El a arătat că până la data de 12 martie, la cele 2 centre ale primăriei, s-au vaccinat 2066 de suceveni.

Rata de infectare cu Covid-19 în municipiul Suceava este în trend descrescător, ajungând la 1,89 la mia de locuitori. ”Centrele de la Școala Gimnazială Nr. 7 și Școala Gimnazială Nr. 9 sunt pregătite și ele și așteaptă să fie operaționalizate când România va primi alte doze de vaccin”, a mai completat viceprimarul Sucevei.

Harșovschi anunță deschiderea centrului de vaccinare de la Iulius Mall Suceava începând de luni, 15 martie, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava