Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat finalizarea unei investiții care s-a făcut prin bugetare participativă la inițiativa cetățenilor. Este vorba de modernizarea străzii Barbu Ștefănescu Delavrancea, din cartierul Ițcani. ”S-au efectuat lucrări de decopertare a stratului de pământ și aplicarea unui terasament compatibil cu un drum carosabil până la cota 0”, a explicat Harșovschi.

El a oferit și câteva date tehnice: covor asfaltic 235 m lungime / 3,5 m lățime; aliniament de borduri mici, pe o singură parte a carosabilului; canalizare.

”Scopul acestei modernizări a fost de a oferi confort sporit locuitorilor de pe această stradă, dar și celor din zonă”, a spus viceprimarul. El a subliniat că tot în Ițcani se află în lucru și strada Micșunelelor.

Harșovschi a ținut să menționeze că sistemul bugetării participative este unul care dă roade. ”Bugetarea participativă reprezintă parteneriatul dintre administrația publică și suceveni, implicarea acestora în mod activ, prin idei, sugestii și propuneri. În 2018 a fost făcut primul pas către acest proiect de primarul Ion Lungu, când împreună am mers în toate cartierele din municipiu pentru a discuta cu cetățenii. Ne ținem de cuvânt, iar proiectele propuse de suceveni, în urma dezbaterilor avute, chiar se realizează. Proiectele din cadrul Bugetării Participative continuă”, a încheiat Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava