MOPAN Suceava

Liderul consilierilor locali suceveni ai PDL, Lucian Harşovschi, a declarat miercuri că după o acţiune de campanie a ACL în cartierul Obcini care a avut loc în cursul zilei de marţi, locuitorii acestui cartier s-au declarat indignaţi de faptul că reprezentanţii de vârf ai PSD, „inclusiv primarul Sucevei Ion Lungu” au împărţit materiale electorale cu Victor Ponta în uşa bisericii Sf. Mina. Lucian Harşovschi a spus că în jurul amiezii, sucevenii care au participat la slujba de la biserica Sf. Mina, care marţi şi-a sărbătorit hramul, şi-au declarat nemulţumirea faţă de modul în care PSD îşi face campanie chiar la uşa lăcaşului de cult. „Cetăţenii erau indignaţi de faptul că cei din PSD, prin reprezentanţii lor de vârf, inclusiv primarul Ion Lungu, au împărţit materiale electorale în uşa bisericii. Erau total dezgustaţi de cât de jos şi de cât josnic au înţeles cei de la PSD să facă campanie electorală”, a spus Lucian Harşovschi. El a adăugat că în discuţiile pe care echipa de campanie a ACL pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis le-au avut cu cetăţenii din Obcini, aceştia au reclamat faptul că acest cartier a fost scos din atenţia administraţiei municipale sucevene, şi că interesul din partea PSD faţă de ei se manifestă doar în campaniile electorale, atunci când este nevoie de votul lor.

Lucian Harşovschi a declarat că sucevenii care locuiesc în Obcini le-au transmis reprezentanţilor ACL că problemele pe care le au ţin de siguranţa cetăţenilor, de iluminatul public, sau de străzile sparte şi de trotuarele inexistente. „Din cauza stării în care se află trotuarele, chiar în timpul discuţilor noastre cu cetăţenii din Obcini, o doamnă s-a împiedicat şi şi-a luxat genunchiul”, a ţinut să precizeze Lucian Harşovschi. El a adăugat că locuitorii acestui cartier au mai reclamat lipsa locurilor de parcare şi a spaţiilor de joacă, dar în special numărul mare al câinilor comunitari, existând numeroase cazuri în care aceştia au muşcat adulţi şi copii.
„În toate discuţiile pe care le-am avut cu sucevenii din cartierul Obcini am văzut o deschidere foarte mare faţă de candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis. Sperăm că aici, în acest cartier, să obţinem un vot majoritar pentru Klaus Iohannis, pentru că cetăţenii îşi doresc un alt fel de preşedinte, un preşedinte al lucrului bine făcut”, a declarat Lucian Harşovschi.

Harșovschi: ”Cetățenii din Obcini sunt total dezgustaţi de cât de jos şi de cât de josnic au înţeles primarul Lungu și cei de la PSD să facă campanie electorală”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava