Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a criticat într-o postare pe facebook ”amatorismul” din proiectul de transformare a fostului cinema Modern în Centrul Cultural Bucovina.

Harșovschi a arătat că proiectantul a uitat să prevadă infrastructura necesară distribuirii de bilete ori accesul la internet și din cauză că s-a făcut o licitație în care prețul cel mai mic constituia criteriul de selecție, nu sunt dotări de calitate înaltă.

”În această toamnă se inaugurează Centrul Cultural Bucovina. Sucevenii vor putea urmări filme 3D la rezoluție 4K dar și piese de teatru. Acest lucru se întâmplă după 5 ani de la ordinul de începere a lucrărilor. Din păcate, rar mi-a fost dat să văd atât de mult amatorism ca în acest proiect. Proiectantul a uitat să prevadă infrastructura necesară distribuirii de bilete ori accesul la internet, a gândit prost acel ecran pe fațada clădirii și din cauză că s-a făcut o licitație în care prețul cel mai mic constituia criteriul de selecție, nu avem dotări de calitate înaltă. Împreună cu echipa PNL, am pus mult suflet și ne-am „bătut” pentru acest proiect în care credem.

Vă promit că, dacă echipa din care fac parte va câștiga alegerile de anul viitor, toți cei ce consideră că își pot bate joc de banii dumneavoastră și cred că pot abuza la infinit de răbdarea mea și a colegilor mei, vor avea ocazia să își desfășoare activitatea în altă parte. Din fericire, poate și datorită insistențelor și chiar a „presiunilor” mele, în această toamnă se pare că sucevenii vor avea un cinematograf de tip multiplex la un centru comercial din Suceava. Mă întreb, evident retoric, de ce la privat se poate. Cum de în mediul privat, spre exemplu, ecranele sunt mai mici decât ușile și pot fi introduse în sală fără a fi tăiate iar termenele se respectă aproape întotdeauna? Oricum, este bine că vom avea în sfârșit un spațiu adecvat pentru filme și teatru la Suceava, inclusiv infrastructura necesară unei trupe de teatru”, a declarat Harșovschi.

Harșovschi critică ”amatorismul” din proiectul de reabilitare a fostului cinema Modern, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava