Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a transmis un mesaj de Ziua Drapelului Național, sărbătorită azi la Suceava în Parcul Tricolorului din municipiul Suceava. Lucian Harșovschi a spus că mereu a fost un susținător al patriotismului și s-a declarat a fi patriot desăvârșit, întrucât crede cu tărie în simbolurile României.

„Drapelul ne aduce de fiecare dată împreună, ne însoțeste în momentele dificile, dar și în cele de glorie, ne-a fost și ne este martor al multor lacrimi, fie ele de tristețe sau de bucurie.

Ne este mândrie, curaj, dorință și motiv de a ne întoarce acasă ori de câte ori plecăm departe de țară.

Mereu am fost un susținător al patriotismului și m-am declarat a fi patriot desăvârșit, întrucât cred cu tărie în simbolurile țării noastre, cred că dragostea pentru neam și țară trebuie să fie crezul suprem al fiecărui român, la fel cum cred că valoarea acestor simboluri nu trebuie să moară niciodată, ci transmisă, prin propriul exemplu, generațiilor viitoare.

Ne emoționăm și ne mândrim de fiecare dată când are loc arborarea tricolorului, însă să nu uităm că avem și o responsabilitate față de acest simbol. Cu toții avem datoria de a face din societatea în care trăim un acasă, locul în care să ne fie cel mai bine.

Dragi suceveni, avem un tricolor mândru, așa să fim și noi, drepți în deciziile pe care le luăm, puternici în fața obstacolelor, mândri că suntem români!

La mulți ani, tricolor!

La mulți ani tuturor românilor!”, a transmis Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava