Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL şi liderul grupului PDL din Consiliul Local Suceava, Lucian Harşovschi, consideră că reprezentanţii PNL şi PSD din deliberativul local, dau dovadă de demagogie, afirmând despre aceştia că se află la putere sau în opoziţie „în funcţie de interesele lor personale sau de grup”. Lucian Harşovschi a făcut această afirmaţie după ce Consiliul Local a respins ieri, cu voturile PSD şi PNL, un proiect pentru demararea procedurilor în vederea organizării licitaţiei pentru delegarea gestiunii serviciului de transport şi distribuţie a energiei termice din Suceava către un operator privat, după aproximativ patru ore de dezbateri. De precizat că la şedinţa Consiliului Local de ieri nu au fost prezenţi consilierii PDL, în afară de Lucian Harşovschi, acesta fiind preşedinte de şedinţă. El a mai spus că în urma votului „demagogic” al celor din PNL şi PSD, sucevenii riscă să rămână de Paşte fără apă caldă şi căldură.

Harşovschi a declarat că democrat liberalii nu au fost prezenţi la această şedinţă pentru a demonstra faptul că USL, adică PNL şi PSD, funcţionează „doar atunci când au interese proprii, şi nu când este vorba despre interesul sucevenilor”.

„Am vrut să vedem cum funcţionează Uniunea Social Liberală la Suceava, şi mă refer la PNL şi PSD. Ştim cu toţii că atunci când au fost interese personale sau de partid v-aţi mobilizat şi aţi fost prezenţi la vot. Acum suntem aici pentru interesul sucevenilor, şi e bine ca ei să ştie că USL a venit să le rezolve problemele. Noi, cei de la PDL, atunci când a fost nevoie pentru a demara acest proces pentru concesionarea distribuţiei şi transportului energiei termice am fost responsabili şi am dat voturile necesare”, le-a transmis Lucian Harşovschi consilierilor PNL şi PSD.

Liderul grupului de consilieri PDL a precizat că sucevenii au trimis în Consiliul Local 12 consilieri PNL şi PSD, şi că aceştia trebuiau să demonstreze că sunt capabili să ia o decizie atunci când vine vorba despre binele sucevenilor. „Încă din prima zi le-au promis sucevenilor doar lapte, miere şi bunăstare. Acum, după 631 de zile, PSD şi PNL arată numai demagogie. Populaţia aştepta să vadă dacă USL funcţionează şi atunci când este vorba despre interesul sucevenilor, şi nu doar atunci când au interese. Când au chef, cei de la USL spun că sunt la putere, însă când nu vor să aibă vreo responsabilitate spun că sunt în opoziţie”, a spus Lucian Harşovschi, care a adăugat că toate amendamentele pe care le-a preluat de la sindicalişti şi pe care el le-a făcut la caietul de sarcini pentru organizarea acestei licitaţii au fost respinse prin voturile PSD şi PNL. El a criticat atitudinea consilierilor PSD şi PNL din şedinţa de ieri a deliberativului local, spunând că aceştia s-au întrecut în glume atunci când erau discuţii legate de probleme serioase cu privire la viitorul termoficării în Suceava. Lucian Harşovschi a subliniat că reprezentanţii PSD şi PNL au demonstrat că fug de responsabiltate în momentul în care au propus şi au votat ca din comisia pentru pregătirea şi organizarea licitaţiei să facă parte doi consilieri PDL şi reprezentantul PP-DD din deliberativ. „Ei s-au întrecut în glumiţe, au ţinut partea sindicatelor, i-au compătimit pe suceveni, iar atunci când a venit momentul votului au fugit de responsabilitate, şi toţi cei 12 consilieri PSD şi PNL au votat împotriva caietului de sarcini”, a spus Harşovschi.

Harşovschi: Demagogia consilierilor locali PNL şi PSD îi va lăsa pe suceveni fără apă caldă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava