Concert pascal
MOPAN Suceava

”Doar tandemul Ion Lungu – Gheorghe Flutur are capacitatea să dezvolte această urbe”, este de părere viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi. Într-o postare pe facebook Harșovschi susține că proiectele lui Gheorghe Flutur au fost lăsate în paragină în ultimii patru ani și că actuala administrație județeană nu a fost demarat nici un mare proiect de dezvoltare a județului. El consideră că dezvoltarea Sucevei se poate face doar în baza unui parteneriat între administrația municipală și cea județeană cu sprijin de la nivel guvernamental.

”Ca și membru al unui partid politic, voi începe și să-i îndemn pe alegători să voteze o echipă care a demonstrat că are capacitatea de realiza ceva pentru această urbe. Consider că dezvoltarea acestui oraș se pate face doar în condițiile unui parteneriat între administrația municipală și cea județeană, sprijinite la nivel guvernamental. Astăzi, doar tandemul Ion Lungu – Gheorghe Flutur are capacitatea să dezvolte această urbe. Dacă nu vom înțelege acest lucru, vor urma ani pierduți pentru municipiul și județul Suceava, cum din păcate am avut destui în ultimii 26 de ani. Cel mai bun exemplu este al proiectelor județene lăsate aproape de finalizare de administrația Flutur, cum este cazul șoselei de centură, ce au fost lăsate în paragină vreme de aproape patru ani, timp în care nu a fost demarat niciun nou proiect important de dezvoltare a județului”, a scris Harșovschi pe contul său de socializare.

Harșovschi: ”Doar tandemul Ion Lungu – Gheorghe Flutur are capacitatea să dezvolte această urbe”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava