MOPAN Suceava

Viceprimarul Suceavei Lucian Harșovschi, îi încurajează pe cetățeni să adopte câini comunitari din adăpostul municipalității din Lunca Sucevei care este plin la ora actuală. Harșovschi îi îndeamnă pe oaeni să adopte numai dacă ”înțeleg ce responsabilități implică adopția unui cățel vitregit de soartă și abandonat: adăpost, hrană, îngrijire, bunătate, loialitate și dragoste”.

”Din păcate, în România nu există o cultură a adopțiilor de animale. Drept urmare, adăposturile sunt pline, animalele trăiesc și se înmulțesc în continuare pe stradă și sunt supuse unor vieți chinuite, fără să cunoască iubirea și siguranța dintr-o familie. Poate dacă am conștientiza că,locul animalelor nu este pe stradă,  termenul de „abandon” în rândul acestora nu ar mai exista. Până atunci, vă încurajez să adoptați din adăpost și să oferiți o șansă unui cățel, să îl primiți în familia dumneavoastră. Faceți acest lucru numai dacă înțelegeți ce responsabilități implică adopția unui cățel vitregit de soartă și abandonat: adăpost, hrană, îngrijire, bunătate, loialitate și dragoste”, a spus viceprimarul.

El a explicat că acei câini care provin de pe străzi, în majoritatea cazurilor, sunt mai docili, mai veseli și mai afectuoși decât câinii cu pedigree. Anul acesta, serviciul din cadrul Primăriei Suceava care se ocupă cu gestionarea câinilor fără stăpân a strâns de pe străzile orașului 245 de câini (66 de la finalizarea stării de urgență), aceștia fiind transportați la adăpostul de pe str. Energeticianului, adăpost reabilitat în totalitate. ”Cățeii sunt vaccinați, microcipați și au carnet de sănătate!
Adopția este gratuită și se poate realiza printr-o simplă vizită la adăpost sau printr-o solicitare trimisă pe email-ul salubrizare@primariasv.ro, de unde va fi preluată și gestionată de un coleg din cadrul serviciului. Adoptă un câine, câștigă un prieten loial”, a transmis Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava