Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a transmis că astăzi, 4 septembrie, toți iubitorii de patrupede sunt așteptați la Iulius Mall Suceava, în zona fântânii arteziene, între orele 12.00-18.00, să cunoască o parte dintre cățeii din Adăpostul pentru câini fără stăpân, să se împrietenească cu ei și să le schimbe destinul, adoptându-i.


„Ne dorim ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni, care se gândesc să primească un cățel în viața lor. Adopția este gratuită, iar cățeii sunt deparazitați, vaccinați, microcipați și foarte sociabili”, a spus Lucian Harșovschi. El a arătat că târgul de adopții e organizat prin colaborarea dintre Primăria municipiului Suceava, Asociația Bucovina Civică împreună cu cabinetul veterinar Scooby Vet, Asociația Pro Animals Tina împreună cu cabinetul veterinar Premium Vet și Iulius Mall Suceava.

„Vă invităm să veniți la târg, să interacționați cu toți cățeii și, de asemenea, să mergeți și la Adăpostul public de pe strada Energeticianului nr. 9A, de unde, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00 puteți adopta un suflet și să câștigați un prieten pe viață. Adoptă un câine, câștigă un prieten loial!”, a mai precizat Lucian Harșovschi.

Harșovschi îi îndeamnă pe suceveni să adopte un câine fără stăpân. Patrupedele de la adăpostul de câini sunt expuse la Iulius Mall Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava