Concert pascal
MOPAN Suceava

Liberalul Lucian Harşovschi a preluat marţi, 3 februarie, în mod oficial funcţia de viceprimar al municipiului Suceava după aproape trei săptămâni de la alegerea sa de către Consiliul Local. În absenţa primarului independent Ion Lungu care se află în concediu de odihnă dispoziţia de instalare în funcţie a noului viceprimar a fost semnată de celălalt viceprimar, liberalul Ovidiu Doroftei.

Lui Harşovschi i s-au adus la cunoştinţă şi atribuţiile pe care le va avea în această funcţie. Practic el va prelua atribuţiile fostului viceprimar Gavril Vîrvara de la PSD şi anume va coordona serviciul integrare europeană şi strategii de dezvoltare, compartimentul de turism, serviciul de salubrizare, serviciul autorizare a activităţii comerciale şi organizarea activităţilor culturale. „Pentru început nu poate să-şi exercite funcţia în biroul celuilalt viceprimar întrucât domnul Vîrvara nu a revenit pentru a elibera biroul fiind în concediu de odihnă pe anul trecut. I-am dat un nou birou respectiv camera 25 biroul cunoscut ca fiind al viceprimarului Ionescu. Îi doresc un mandat cât mai valoros şi fructuos în folosul cetăţenilor municipiului Suceava”, a declarat Doroftei.

Priorităţile lui Harşovschi

Noul viceprimar Lucian Harşovschi şi-a creionat deja câteva dintre priorităţile sale pentru perioada imediat următoare. „Sunt foarte multe de făcut într-un an şi jumătate până la finele mandatului. În primul rând îmi propun o mai bună gestionare a lucrărilor care se efectuează pe şantierele din municipiul Suceava printr-o mai bună coordonare şi corelare între aceste societăţi care lucrează acum pe programul  POS- Mediu. Totodată,  un lucru foarte important prins deja şi care se va realiza sunt acele buncăre îngropate. Este vorba mai exact despre punctele subterane de colectare selectivă a deşeurilor pentru a scăpa de disconfortul creat de miros, mizerie şi de cei care scormonesc prin gunoaie şi fac multă mizerie. Anul acesta în aprilie expiră contractul de gestionare delegată deşeurilor menajere şi va fi o nouă licitaţie unde va fi desemnat un nou operator. Apoi un lucru foarte important îl reprezintă implementarea programului pe fonduri europene de aproape 8 milioane de euro care vizează modernizarea infrastructurii rutiere”, a spus Harşovschi.

Trebuie spus că alegerea lui Lucian Harşovschi în fotoliul de  viceprimar a fost posibilă după formarea unei noi majorităţi în Consiliul Local Suceava în jurul PNL. Harşovschi a mai deţinut această funcţie în calitate de membru PDL în mandatul 2008-2012.

Harşovschi, instalat viceprimar de viceprimarul Doroftei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava