Noua grădiniță din care se construiește în curtea școlii generale nr.6 din Burdujeni sat este realizată în proporție de 50%, a anunțat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi după ce a efectuat o vizită pe șantier. El a amintit că aceasta va avea regim de înălțime P+E, pe o suprafaţă construită de 438,48 mp, desfăşurată pe 848,66 mp. Se vor amenaja locuri de joacă pentru copii pe o suprafaţă de 320 mp, spaţii pietonale, precum şi 1.678 mp de spaţii verzi. Valoarea contractului de finanțare este de 3.167.502,02 lei cu TVA termenul de finalizare fiind luna iulie 2021.

”Chiar dacă situația actuală nu permite elevilor să se întoarcă la școală, trebuie să fim mai pregătiți ca oricând să facem față măsurilor ce se impun, referitoare la prevenție și la distanțarea fizică în rândul colectivităților de elevi. Investițiile în infrastructura de învățământ reprezintă o prioritate și începând de anul viitor, o nouă unitate de învățământ pentru preșcolari va asigura accesul către procesul educațional la standarde europene. Este vorba de grădinița care se construiește în curtea școlii generale nr.6 din Burdujeni sat.
În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 50%, fiind finalizate structura de rezistență, structura de acoperiș, tencuielile interioare și instalațiile.
Unitatea va asigura condiţii optime de desfăşurare a procesului educaţional pentru un număr de 80 preşcolari”, a arătat Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava