Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că primăria municipiului reședință de județ va depune, până la sfârșitul acestui an, proiecte cu o valoare totală de aproape 32 de milioane de euro. Lucian Harșovschi a făcut anunțul în cadrul unei întâlniri, care a avut loc la Constanța, la care au participat reprezentanți ai administrațiilor locale din regiunile Nord-Est, Sud-Vest, Sud-Muntenia și Sud-Vest Oltenia. Harșovschi a spus că la această întâlnire a prezentat membrilor Comisiei Europene stadiul proiectelor, precum și problemele întâmpinate în depunerea acestora.

„Chiar dacă 2020 este aproape, Programul Operațional Regional 2014-2020 mai are multe <retușuri> legislative de făcut. Suceava, spre deosebire de Constanța, care nu are niciun proiect depus, a depus astăzi al treilea proiect pe axa 4 mai exact pentru obiectivul specific 4.5 <Creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă>, cu o valoare de 4.962.185,73 lei”, a declarat viceprimarul Sucevei. Lucian Harșovschi a adăugat că la sfârșitul anului vor fi depuse toate cele 6 proiecte ale municipalității. „În acest fel vom accesa 31,9295 milioane euro, fonduri europene.


Tot astăzi, chiar dacă ni se părea utopic la început, s-a discutat și despre programul viitor pentru perioada 2021-2027. Astfel, am solicitat să fie atenți la întocmirea ghidurilor pentru a putea avea strategii locale coerente care să fie finanțate conform necesităților populației”, a încheiat Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava