Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă și duminică, în centrul municipiului Suceava are loc prezentarea campaniei ”1LeuPeZi”, prin intermediul căreia cei de la Asociatia MGM încearcă să ajute 1.001 familii cu masa de sărbători. Printre cei care pun umărul la această campanie se numără și vicepriamarul Lucian Harșovschi.

”Dacă sunteți în trece prin centrul orașului, acordați puțin din timpul dumneavoastră și veți afla, de la voluntarii asociației, povestea pușculiței ce poartă numele acestui proiect.  Mai multe detalii regăsiți și pe pagina de facebook mai sus menționată.  M-am alăturat și eu astăzi campaniei împreună cu cei trei copii ai mei și sper să o faceți și voi în număr cât mai mare. Îi puteți aduce și pe cei mici întrucât cred puterea exemplului este cea mai sigură formă de educație. Voluntarii asociației le vor oferi copiilor vată de zahăr, popcorn și vor desfășura diferite activități și experimente sociale.  Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie – 20 decembrie. Cu forțe mici, dar unite în același scop, putem face bine!, a declarat Harșovschi.

Harșovschi și copiii săi implicați într-o campanie de strîngere de fonduri pentru a ajuta 1.001 familii cu masa de sărbători. Acțiunea ”1LeuPeZi” se desfășoară în centrul Sucevei (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava