MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că municipalitatea este pregătită pentru intervenții pe timp de iarnă iar problemele care apar pot fi sesizate sunând la 0731 996 856 – dispecerat Diasil Service și 0230/212696 Primăria Suceava. El a adus aminte că trotuarele adiacente spațiilor comerciale ar trebui deszăpezite de agenții economici în caz contrar amenda fiind cuprinsă între 500 și 2.000 de lei.

”Deoarece suntem în plin sezon rece și vom avea deseori ninsori, e bine ca sucevenii să știe anumite lucruri: numărul de telefon la care se poate suna non-stop pentru a sesiza diferite probleme în traficul rutier/pietonal, este (0731) 996 856 – dispecerat Diasil Service și 0230/212696 Primăria Suceava; întotdeauna se va interveni mai întâi pe arterele principale și apoi pe cele secundare și adiacente; este dată dispoziție ca pe străzile principale să se intervină doar cu sisteme automate (sărărițe) de împrăștiere a antiderapantului iar pe cele secundare (mai înguste și cu multe mașini) se va acționa și manual (tradiționala lopată); atunci când ninge abundent, oricât de multe utilaje ar acționa, acestea nu au eficiență maximă pe trotuarele adiacente spațiilor comerciale ar trebui deszăpezite de agenții economici (hcl 155/2013 – amenda cuprinsă între 500 și 2000 de lei);  asociațiile de locatari au obligativitatea de a curăța țurțurii de gheață de la nivelul superior al blocurilor (dacă nu se descurcă pot apela la I.G.S.U Suceava); vom acționa cu sare cât este posibil și apoi cu nisip. Nu se va folosi pietriș, care va trebui strâns tot de noi în primăvară.”

De asemenea, se va acționa cu clorură de calciu și inhibitori. Am specificat aceste lucruri pentru ca sucevenii să știe că suntem pregătiți de iarnă și pot spune că iarna nu ne-a luat pe nepregătite (avem deja 2 ninsori care nu au creat probleme). Totodată vreau să vă informez că aceste deszăpeziri se fac și în funcție de buget. Vreau să vă asigur că dacă le cer celor de la Diasil să usuce trotuarele cu „feonul”, aceștia o pot face dar sunt și costuri mari. De aceea, întotdeauna voi încerca să obțin un echilibru între eficiență și costurile primăriei”, a declarat Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava