Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul PNL al municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a criticat decizia consilierilor PSD de a vota împotriva proiectului propus de el și de viceprimarul Ovidiu Doroftei care are ca scop fluidizarea traficului în zona marilor centrelor comerciale de pe Calea Unirii cu atât mai mult cu cât avea avizul Poliției Rutiere. Astfel, potrivit proiectului iniţiat de cei doi liberali, în intersecţia dintre Calea Unirii şi căile de acces la Ambro şi Shopping City-calea de acces dinspre Bazar- se interzic virajele la stânga pentru toţi participanţii la traficul rutier şi se instituie obligativitatea de virare la dreapta pentru cei care ies dinspre Ambro şi Shopping City pătrunzând astfel pe Calea Unirii. De asemenea, în această intersecţie ar urma să se desfiinţeze sistemul de semaforizare precum şi trecerile de pietoni de pe Calea Unirii. Trecerea de pietoni semaforizată de pe Calea Unirii din apropierea sensului giratoriu de la intrarea în parcarea magazinului Dedeman se va muta între staţiile de autobuz de pe ambele sensuri din zonă pentru a deservi fluxul de călători generat de acestea. Noua trecere de pietoni va fi prevăzută cu semafor cu comandă manuală prin buton pentru pietoni.

”Sunt conștient de faptul că marile companii influențează prin diverse mijloace deciziile politice, iar uneori e bine că se întâmplă așa, cu condiția ca metodele să fie legale. Dar nu pot fi de acord ca vocea specialiștilor să fie ignorată pentru a se face auzite doar solicitărilor unor privați influenți. Nu accept ca cetățenii să stea ore în șir în trafic, pentru ca un operator economic să nu fie pus în situația de a permite accesul dumneavoastră pe un drum privat sau să spună că dacă un șofer merge 300 de metri mai mult va da faliment. Acum consilierii PSD din Consiliul Local au fost împotriva unui proiect ce urma să fluidizeze traficul în zona centrelor comerciale, în ciuda avizelor date de specialiști. Cei de la PSD au spus că și ei se gândeau la această soluție, însă au votat demagogic împotriva ei. Spre deosebire de acești socialiști, echipa PNL este integră și face ceea ce gândește. Spre deosebire de alte persoane, noi nu acceptăm să fim „ințluențați”. Proiectul nostru de rezolvare, fie și parțială, a problemelor de fluență a traficului a fost redactat de specialiști și ne vom „bate” pentru ca acesta să fie adoptat de Consiliul Local. Promitem! Proiectul nostru are inclusiv avizul Poliției Rutiere”, a declarat Harșovschi.

Harșovschi supărat pe cei de la PSD că au votat împotriva proiectului său de fluidizare a traficului în zona marilor centre comerciale, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava