MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că Primăria continuă acțiunile de igienizare și dezinfecție a platformelor moderne de colectare a deșeurilor în scopul prevenirii și combaterii infecției cu SARS-CoV-2. ”Operațiunile constau în două componente principale: igienizarea și dezinfecția containerelor la interior, cu ajutorul unei mașini speciale cu pompă tip vidanjă care golește levigatul; igienizarea și dezinfecția containerelor la exterior precum și a platformelor din jurul containerelor, cu o mașină cu abur de înaltă presiune.

Se spală și se igienizează exteriorul containerelor și pavelele platformei din jurul containerelor, de asemenea, se dezinfectează exteriorul containerelor, capacele, mânerele, platformele din jurul acestora. Aceste activități au o frecvență zilnică pentru fiecare punct de colectare în parte”,a explicat Harșovschi.
El a spus că dacă situația o va cere, iar indicele de infectare va crește, vor fi reluate și operațiunile de dezinfecție în spațiile publice. Astăzi indicele a ajuns la 2,4 la mia de locuitori.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava