MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi,  transmite sucevenilor că documentele pentru ajutorul de încălzire care se acordă începând cu luna noiembrie pot fi depuse până la data de 20 noiembrie.

El a făcut anunțul în urma unei întâlniri cu reprezentanții asociațiilor de proprietari. ”Astăzi a avut loc o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din municipiul Suceava. În cadrul acesteia, am discutat, pe lângă problemele zilnice cu care se confruntă sucevenii, despre ajutorul acordat pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie în sezonul rece. Foarte important, persoanele racordate la sistemul centralizat (15.278 apartamente) nu vor simți majorările care ne apasă pe toți, prețul va fi tot de 240 lei pe gigacalorie. Mai mult, familiile nevoiașe (indiferent de sistemul de încălzire – 37.840 apartamente) vor beneficia de ajutor dacă se încadrează în plafon. Toate informațiile necesare, împreună cu formularul de cerere și declarația pe propria răspundere se regăsesc pe site-ul primăriei.  https://bit.ly/3fTUn7c”, a spus Harșovschi.

Harșovschi transmite sucevenilor că documentele pentru ajutorul de încălzire pot fi depuse până la data de 20 noiembrie, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava