MOPAN Suceava

Fotomodelul german în vârstă de 48 de ani a șocat întreaga planetă cu deghizările ei spectaculoase de mai bine de un deceniu. Ea nu a stat pe gânduri și a petrecut în camera de machiaj până la 10 ore pentru a fi sigură în seara petrecerii de Halloween va șoca audiența, notează click.ro.

Heidi Klum este Regina sărbătorii de Halloween. În 2021, fotomodelul german în vârstă de 48 de ani a realizat un videoclip pe care l-a transmis sub formă de episoade pe pagina ei de Instagram. Transformările spectaculoase au obligat-o să stea nemișcată în timpul machiajului pe o durat de peste 10 ore. Însă a meritat pentru că milioane de fani din întreaga lume au apreciat efortul. Și asta pentru că Heidi s-a autodepășit în fiecare an de Halloween. În acest an s-a depășit pe sine realizând în ultima săptămână din octombrie un veritabil serial de filme horror pe pagina ei de Instagram. Ea a explicat că Halloween e sărbătoarea preferată a copiilor ei și de aceea face eforturi să se transforme, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/heidi-klum-cea-mai-asteptata-aparitie-de-halloween-ce-s-deghizat-vedeta-anul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava