Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragostea nu are vârstă şi, uneori este şi oarbă! Heidi Klum şi-a găsit sufletul pereche… pentru a treia oară! Norocosul care a reuşit să îi câştige inima fotmodelului de origine germană este Tom Kaulitz, membru al formaţiei Tokio Hotel. Cei doi s-au căsătorit în secret în luna februarie, după o logodnă care a durat doar trei luni. Pentru a celebra totuşi iubirea aşa cum se cuvinte cuplul a plecat într-o vacanţă în Capri acolo unde au spus din nou un da hotărât unei vieţi împreună, scrie click.ro.

Fotomodelul a distribuit pe pagina personală de Instagram o serie de cadre care îţi taie răsuflarea şi nu a ratat ocazia de a se lăuda cu verigheta pe care o va purta până la sfârşitul vieţii. Îmbrăcată cu o rochie lejeră, de vară şi purtând o pereche de ochelari de soare pentru a se proteja de razele puternice, Heidi Klum le-a arătat prietenilor virtuali inelul care a legat-o pe vecie de Tom Kaulitz, cu 16 ani mai mic decât ea, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/heidi-klum-imbatata-de-dragoste-s-laudat-tuturor-cu-inelul-oferit-de-sotul-sau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava