Concert pascal
MOPAN Suceava

Heidi Klum a făcut echipă cu Babies ‘R’ Us şi va lansa o linie personalizată de tricouri, design-ul acestora fiind făcut chiar de fiul ei în vârstă de şase ani, Johan, informează contactmusic.com. Heidi a declarat, potrivit sursei citate: „Johan este foarte creativ şi am ştiut că va dori să încorporeze creaţiile sale excentrice şi pline de imaginaţie în colecţia mea ‘Truly Scrumtious’, într-un mod mai deosebit.

Modelul a adăugat, conform ContactMusic: „Sunt atât de mândră ca mamă şi ca designer să prezint aceste modele unice de tricouri clienţilor Babies ‘R’ Us şi, deasemenea, colecţia mea de haine de vară.

Heidi Klum a făcut echipă pentru prima dată cu Babies ‘R’ Us şi Toys ‘R’ Us în luna aprilie a anului trecut, cu scopul de a crea colecţii pentru copii exclusive şi cu preţuri pentru fiecare.

Ea a declarat atunci: „Ca mamă a patru copii, inspiraţia mi-o iau de cele mai multe ori de la micuţii mei. Mă inspiră, fie că este vorba de simţul lor pentru modă unic, de ultimul lor proiect artistic sau, pur şi simplu, de interesul lor pentru viaţă.

Colecţia de tricouri va fi lansată astăzi, 4 aprilie, online, pe babiesrus.com/heidiklum şi va fi disponibilă în magazinele ‘Babies ‘R’ Us’ începând de săptămâna viitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava