Concert pascal
MOPAN Suceava

Helena Bonham Carter se simte foarte vinovată atunci când este departe de copiii ei, Billy, nouă, şi Nell, cinci, copii pe care-i are împreună cu partenerul ei de viaţă, regizorul Tim Burton, de aceea, refuză să filmeze în locaţii îndepărtate mai mult de două săptămâni, potrivit contactmusic.com. Actriţa a declarat pentru revista Vogue, potrivit sursei citate: “De când îl am pe Bill, am fost plecată maxim două săptămâni. Destul de mult timp pentru a putea să mai recuperez câteva ore de somn, dar nu atât de mult încât să mă simt sufocată de vină.”

Vedeta în vârstă de 47 de ani împarte sarcinile părinteşti cu Tim, 54, care spune că Helena poate deveni ‘nesigură’ pe ea, pentru este o mamă care lucrează, dar el o încurajează spunându-i că are nevoie de o balanţă.

Tim Burton a declarat, potrivit ContactMusic: “La fel ca orice mamă, devine nesigură pe ea, se gândeşte că nu face destul pentru ei ori că nu este alături de ei cât trebuie. Dar eu îi spun că munca alimentează omul, este ceea ce te face să fii creativ.”

Actriţa care a jucat în ‘Les Miserables’ simte că, acum, principala ei ocupaţie este cea de părinte şi spune că nu se mai stresează atât de tare când interpetează un rol, lucru care, crede ea, a făcut-o să fie o actriţă mai bună.

Ea a adăugat: “Actoria nu mai este primul loc în viaţa mea, aşa că, simt mai puţină presiune, lucru care, bineînţeles, mă face să fiu mai bună. Desemenea, nu mi se mai pare atât de important să mă îngrijorez dacă interpretz un rol foarte bine sau foarte rău. Nu mă mai iau atât de în serios cum obişnuiam. Eram foarte critică cu mine, lucru care nu-mi făcea bine, era dureros.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava