Concert pascal
MOPAN Suceava

Henry Cavill a dezvăluit că ar fi fericit dacă ar trebui să joace rolul lui Superman pentru tot restul vieții sale, scrie contactmusic.com. Actorul, în vârstă de 32 de ani, este cel mai recent interpret al rolului lui Clark Kent și al alter-ego-ului acestuia în filmul ´Man of Steel´ din anul 2013 și în pelicula ´Batman v Superman: Dawn of Justice´, dar și în ´Justice League: Part One´, el declarând că ar fi foarte mulțumit dacă ar fi în pielea supereroului cât mai mult posibil.

Starul a spus pentru ziarul The Guardian: ˝Este un rol minunat. Există mult potențial pentru o relatare complexă a poveștii și abia aștept să explorez acele aventuri. Să fim serioși, este vorba despre Superman! Nu poți exclude ideea de a-l interpreta pe Superman pentru restul vieții tale.˝

Apoi a adăugat, glumind: ˝Oh, scuze! Sunt bunicul tuturor supereroilor. Este așa o durere.˝ Cu toate acestea, Henry urmează să joace rolul unui agent CIA, pe nume Napoleon Solo, iar Armie Hammer îl va interpreta pe omologul său din cadrul KGB, Illya Kuryakin, într-un film regizat de Guy Ritchie și intitulat ´The Man From U.N.C.L.E.´, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava