Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Hilaria Baldwin își dorește mai mulți copii cu Alec Baldwin, notează contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 35 de ani are patru copii împreună cu actorul – Carmen, în vârstă de cinci ani, Rafael, în vârstă de trei ani, Leonardo, în vârstă de doi ani, și Romeo, de 13 luni. Alec mai are o fată, Ireland, în vârstă de 23 de ani, cu fosta sa soție, Kim Basinger.

Într-un interviu pentru People, Hilaria Baldwin a spus: „De ce să nu îmi mai doresc? Sunt ceea ce iubesc cel mai mult pe lume.”

De cealaltă parte, în urmă cu trei luni, Alec Baldwin a spus că nu ar accepta „provocarea de a mai face un copil” cu soția lui, deși ea și-ar mai dori un bebeluș.

Actorul în vârstă de 60 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „O, da, Hilaria ar accepta provocarea. Eu nu aș mai accepta această provocare.” Întrebat de ce nu își mai dorește un copil, starul a răspuns: „Când copiii mei vor termina școala, voi avea 85 de ani.”

Alec a mai spus atunci, amuzat, că există și avantaje în a fi un tată bătrân. „Cum spunea un prieten, atunci când copiii tăi vor fi mai mari și vor fugi pe geam și vor face lucruri foarte, foarte rele, în adolescență, oricum vei fi surd și nu vei auzi. Să vedem ce se va întâmpla.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava