MOPAN Suceava

Hilary Duff a adus pe lume o fetiță, primul ei copil împreună cu iubitul ei, Matthew Koma. Bebelușul a primit numele Banks Violet Bair, potrivit contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 31 de ani a adus fetița pe lume acasă, pe 25 octombrie și a spus despre ea că este „absolut magică”.

Alături de o fotografie împreună cu bebelușul, Hilary a scris, pe Instagram, potrivit sursei citate: „Banks Violet Bair, această mititică, ne-a furat inimile! A venit pe lume joi după masă, acasă și absolut magică!”

Matthew a distribuit aceeași fotografie pe propriul profil de Instagram și a spus că nu putea fi mai fericit pentru că i s-a mărit familia și că se simte „în al zece-lea cer”. „Banks Violet Bair /// 10.25.18/// A venit pe lume minunata noastră fiică, surioară mai mică, prietenă extraordinară pe viață. Nu am putea fi mai fericiți că ni s-a mărit familia și mai recunoscători celui ce face asta să fie posibil. Sunt în al zece-lea cer.”, a scris Matthew Koma, conform ContactMusic.

Hilary – care mai are un băiețel, Luca, în vârstă de șase ani, împreună cu fostul ei soț, Mike Comrie – mărturisea, cu o zi înainte de venirea pe lume a fetiței, că este disperată să nască. „Yo… perioada de stat la hotel a cam expirat, micuță fetiță.”, a scris vedeta pe o rețea de socializare.

Însă, pe cât de nerăbdătoare a fost să dea naștere fetiței sale, pe atât de ‘neinteresată’ este de o posibilă căsătorie cu Matthew. O sursă a spus recent: „Ei deja se simt ca și cum ar fi soț și soție și nu simt că este necesară semnarea unui document pentru a da veridicitate acestui lucru. Poate vor face acest lucru în viitor, dar acum sunt nerăbdători să își cunoască fetița. Toată lumea se înțelege cu toată lumea, iar atmosfera este una foarte plăcută.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava