În perioada 29 iulie – 11 august, hipermarketurile Auchan găzduiesc o serie de târguri specializate, oferind vizitatorilor posibilitatea de a regăsi în magazine o ofertă nouă și mai vastă de produse. Astfel, pentru prima dată în istoricul companiei, Auchan va găzdui două târguri de carte și unul de accesorii auto și pentru bicicletă, alături de invitații săi, partenerii Grupul de librării Librarium-Cartepedia, Editura Paralela 45 și Bottari Italo Romena.

Continuând astfel seria binecunoscutelor târguri din hipermarketurile Auchan, compania își propune prin această nouă inițiativă să aducă în atenția publicului companii specializate, atât locale, cât și branduri cu renume internațional, din varii industrii, care să completeze oferta deja existentă în magazine, oferind astfel clienților game extinse de produse pentru pasiunile și hobby-urile lor.

Printre primii invitați la târgurile Auchan se numără grupul de librării Librarium-Cartepedia. Cu 9 librării la nivel național și una online, compania aduce la Târgul de Carte din Auchan peste 400 de titluri de top, noi și în tendințe, precum și titluri consacrate în toată lumea – de la povești ilustrate pentru cei mici sau cărți cu activități distractive pentru vacanță, până la romane celebre pentru adulți și adolescenți. Nu vor lipsi nici cărțile pentru dezvoltare personală, motivaționale sau cele care aduc mai multe informații despre hobby-uri și pasiuni. Târgul de Carte oferit de Librarium-Cartepedia va fi disponibil în 12 dintre hipermarketurile Auchan din Cluj, Timișoara, București și Brașov.

Al doilea Târg de Carte din Auchan va fi oferit de Editura Paralela 45, o editură cu profil enciclopedic, prezentă pentru prima dată în Auchan. Aceasta va propune vizitatorilor peste 300 de titluri din domenii precum: carte pentru copii, gastronomie, ficțiune și dezvoltare personală, ce vor putea fi regăsite în 12 dintre hipermarketurile Auchan din Târgu Mureș, Pitești, Constanța, Suceava, Craiova, Bacău, Deva, Galați, Oradea și Ploiești.

Nu în ultimul rând, Bottari Italo Romena, una dintre cele mai mari și cunoscute companii din România pentru distribuția de accesorii auto și biciclete, va oferi propriul târg tematic. Acesta va include peste 100 de articole, din categorii precum piese de schimb, accesorii auto și pentru biciclete și va putea fi vizitat în 6 dintre hipermarketurile Auchan din București.

Mai multe detalii despre inițiativa Auchan, precum și distribuția exactă a târgurilor specializate, pot fi consultate aici: https://romania.auchan.ro/descopera-noile-targuri-auchan/.

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și o rețea de 26 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse și, în acelasi timp, operează website-ul dedicat activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava