MOPAN Suceava

Din 19 noiembrie, HISTORY® transmite, în fiecare marți, de la ora 21:00, în premieră și exclusivitate, serialul „Cel mai puternic om din toate timpurile”. Formatul producției este cel al unei competiții, în cadrul căreia cei mai puternici patru oameni din lume trec prin mai multe probe de forță pentru a doborî recordurile înregistrate de legendele acestui sport.

Pe parcursul serialului, cei patru sportivi, Brian Shaw, Eddie Hall, Robert Oberst și Nick Best participă la o serie de competiții în Minnesota, Las Vegas, Georgia, Marea Britanie, Scoția. Forța și rezistența le sunt testate prin probe care presupun ridicarea unor cufere pline de monede de argint care cântăresc 500 de kg, mașini de epocă de 940 de kg sau carusele de 1265 de kg.

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava