Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni debutează un nou sezon competiţional în hocheiul sucevean. Din „filonul” hocheistic de altădată, la Suceava a mai rămas un „firicel” reprezentat de echipa de juniori sub 12 ani a Clubului Sportiv Municipal. Echipa pregătită de Constantin Curelaru şi Cătălin Vasiliu va participa la primul turneu oficial la Galaţi, în perioada 21-23 noiembrie.
Din lotul grupării sucevene de hochei U12 fac parte sportivii:
Albert Neamţu, Eric Petrovici, Ştefan Năstase, Oliver Petrovici, Alexandru Dohotaru, Antoniu Dura, Alexandru Lohănel, Bogdan Dura, Cosmin Cimbru, Ştefan Nastasi, Nicu Popa, Flavius Niculai, Teodor Cuşnir, Alexandru Sfetcu şi Rareş Raţă. Foarte interesant est faptul că în lotul echipei sucevene de hochei U12 se află şi o fată, Ana Maria Diaconu, lucru permis de regulament la această categorie de vârstă.
„Nu avem cel mai bun nivel de pregătire la acest prim turneu oficial. Ne-am pregătit doar pe patinoarul uscat şi la nivel fizic, dar copiii sunt dornici de activitate pe gheaţă.
Este o plăcere pentru noi să-i vedem din nou în echipament şi pe patine, cu crosele în mâini şi abia aşteptând să urmărească pucul. Mulţumim Consiliului Local şi Primăriei Municipiului pentru posibilitatea de a continua hocheiul la Suceava” a declarat antrenorul Constantin Curelaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava