• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Formaţia Holograf lansează un nou videoclip, pentru piesa “Bine ai venit în viaţa mea”! Cei cinci artişti au cântat în premieră noua lor melodie în cadrul Media Music Awards, eveniment ce a avut loc joi seara (3 septembrie), în Piaţa Mare din Sibiu, scrie click.ro.

„Noul clip al trupei Holograf vine să dea un chip noii piese «Bine ai venit în viaţa mea». Am ales să colaborăm din nou cu Alex Ceauşu şi echipa sa, datorită felului său de a fi şi a ne înţelege pe noi ca trupa. Povestea e simplă, ca şi mesajul piesei: Cu toţii avem revelaţii în viaţă şi întâlniri miraculoase cu persoane care ne marchează mai apoi existent. La fel şi în piesa noastră: este vorba de doi oameni care se întâlnesc şi îşi spun unul altuia cât de mult contează întâlnirea lor şi faptul că întreaga viaţă li s-a schimbat din acel moment. Am preferat un decor rustic, iar Luiza Vlădescu, o actriţă expresivă care ne duce puţin cu gândul la Amy Winehouse, ne-a ajutat să subliniem simplitatea care trebuie să stea la baza unei relaţii frumoase, dar şi nebunia fără de care aceasta n-ar avea sare şi piper, nu-i aşa?”, a explicat Dan Bittman, potrivit sursei citate.

 

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/holograf-lansat-un-nou-clippovestea-e-simplaca-si-mesajul-piesei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava