Concert pascal
MOPAN Suceava

Primaria orașului Siret, alături de conducerea Spitalului de Boli Cronice din Siret, a obținut din partea firmei Holzindustrie Schweighofer o importantă sponsorizare care asigură încălzirea unității medicale. Pentru asigurarea confortului termic pe durata iernii, compania a oferit încă din toamna anului trecut 70 de tone de peleți, materiale care asigură caldura în saloane și cabinetele medicale. „Spitalul de Boli Cronice Siret are în componența sa secțiile de Pediatrie, Medicină Internă, Recuperare, medicină fizică și balneologie și asigură o capacitate de peste 82 paturi. Începând cu anul 2013, s-au demarat o serie de investiții în modernizarea spitalului, precum dotări de mobilier, paturi, noptiere etc. A fost nevoie să schimbăm și sistemul de încălzire. Firma Holzindustrie Schweighofer ne-a ajutat financiar să achiziționam centrala modernă pe peleți și acum, pentru a treia iarnă la rând ne-a oferit materialul lemnos pentru încălzire,” a menționat Sorin Haraseniuc, directorul spitalului. Spitalul de Boli Cronice Siret își propune pe viitor o nouă reorganizare prin modificarea structurii spitalului, având în vedere dezvoltarea compartimentului Îngrijiri Paliative și a compartimentului Recuperare, medicină fizică și balneologie. Totodată unitatea spitalicească a depus două proiecte: unul pentru reabilitarea și dotarea Pavilionului central, iar cel de-al doilea pentru extinderea ambulatoriului de recuperare prin construirea unui corp nou. Noua bază de tratament va fi dotată cu un bazin de apă sărată, saune, C.T., aparatură de recuperare și sală de kinetoterapie.

Popoiu: ”Apreciem sprijinul oferit de către agenții conomici care se implică și în viața socială a orașului nostru”

Adrian Popoiu, primarul orașului Siret, a adăugat: „Apreciem sprijinul oferit de către agenții conomici care se implică și în viața socială a orașului nostru. Pentru al treilea an la rând, compania Holzindustrie Schweighofer a răspuns pozitiv solicitării noastre de a sprijini cu material lemnos încălzirea spitalului Orășenesc Siret. La nivel de colaborare instituțională, anul acesta am demarat și parteneriatul pentru învățământul dual la Colegiul Tehnic Lațcu Vodă și lansez pe această cale o invitație tuturor agenților economici interesați să se implice în astfel de demersuri, pentru că investiția în educație, alături de sănătate, ajută la evoluția societății și a bunăstării tuturor pe termen mediu și lung”.

Horea Mitrea:  ”De peste 15 ani de când suntem prezenți în România, a devenit deja o tradiție să sprijinim cu materiale de încălzire comunitățile locale, fie că este vorba de centre sociale sau de spitale”

„Tot rumegușul și talașul rezultat în urma prelucrării panourilor, lambriurilor, grinzilor din fabricile Holzindustrie Schweighofer din România, este valorificat și transformat în peleți și/sau brichete, materiale ecologice de încălzire, care se pretează utilizării casnice și industriale. De peste 15 ani de când suntem prezenți în România, a devenit deja o tradiție să sprijinim cu materiale de încălzire comunitățile locale, fie că este vorba de centre sociale sau de spitale. Este încă unul din modurile noastre de oferi comunităților în care activăm câte o dovadă că respectăm mediul local și vrem să contribuim la bunăstarea comună,” a spus Horea Mitrea, directorul fabricii Holzindustrie Schweighofer din Siret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava