• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Facultatea de Silvicultură de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a obţinut un sprijin din partea „Holzindustrie Schweighofer”. Compania a sponsorizat Facultatea prin dotarea Laboratorului de Biometrie Forestieră cu trei echipamente noi în valoare de peste 17.000 de lei. Potrivit doctorului inginer Cătălin Roibu, şef de lucrări la Facultatea de Silvicultură, astfel, s-a îmbogăţit baza materială de care studenţii pot beneficia în lucrările de cercetare derulate în cadrul Laboratorului. El a precizat că activitatea de bază a Laboratorului de Biometrie Forestieră constă în folosirea tuturor modalităţilor de evaluare a componentelor biometrice ale arborilor şi arboretelor şi a celor mai importante metode de cuantificare a modului de organizare şi funcționare a ecosistemelor forestiere.

Holzindustrie Schweighofer a sponsorizat dotarea cu echipamente a Laboratorul de Biometrie Forestieră din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava